fredag den 1. januar 2010

En lille intro...

Jeg må vel hellere fortælle, hvem hun i bund og grund er, hende der sidder her og har taget hul på en så personlig blog? Men at skrive noget interessant, om et temmelig uinteressant materiale, det er vel på forhånd dømt til at mislykkes?
Du ved ikke særlig meget om hende, du ved hun har været en barsk opvækst igennem, du ved hun kan noget med ord, og har en viljestyke i sig, behøver du i bund og grund mere end det?

Hun ved ikke helt selv hvem hun er, hun har endnu ikke fundet ud af det. Om hun nogen sinde kommer til at finde ud af det, er meget usikkert på nuværende tidspunkt. Hun prøver at kæmpe for det, men at kæmpe alene er meget svært.

Hun har altid kunnet noget med ordene, og har altid elsket at lege med dem, og sat dem sammen på kryds og tværs. Hun leger ikke kun med ordene, men bevæger sig også til tider ud i kunstens verden. Hun maler billeder og laver mange finurlige ting og sager.

Forhåbentlig er denne info nok til, at du fremover vil læse med og bevæge dig ind i En Engels Univers, det håber hun i hvert fald på, og læg gerne en kommentar med på vejen, hvad enten det er ris eller ros. Det er rart at få en smule feedback med på vejen i livet.

Ingen kommentarer: